شناسهٔ خبر: 231572 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

در ۵ ماهه گذشته انجام شده است؛

۲۶۸ هزار تن کالا در پنج ماه از پایانه‌های حمل‌ونقل پارس‌آباد جابه‌جا شد

حمل کالا رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان پارس‌آباد از جابجایی ۲۶۸ هزار تن کالا در این شهرستان خبر دادوگفت: علاوه بر این عملیات گسترده‌ای در حوزه نگهداری، بهسازی و ایمن‌سازی راه‌های اصلی، فرعی و روستایی این شهرستان اجرا شده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از راهداری اردبیل ،اصغرعلیزاده رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان پارس آباد در بازدید از شرکت های حمل ونقل کالا ومسافربری در این شهرستان گفت:در ۵ ماهه گذشته ۳۰ هزار و۶۷۹ برگ بارنامه نیز توسط ۱۵ شرکت حمل ونقل در شهرستان پارس آباد صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه در ۵ ماهه گذشته ۳۶ هزار و۷۴۶ نفر مسافر نیز توسط ۲۲ دستگاه اتوبوس و ۵۶ دستگاه سواری به مقاصد مختلف جابجا شده اند افزود:این میزان جابجایی مسافر در قالب ۶ هزار سفر انجام شده است.

رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان پارس آباد در مدت یاد شده لکه گیری بیش از ۲ هزار متر مربع از محورهای مواصلاتی و روکش آسفالت ۱۰ هزار متر مربع از راههای اصلی ، فرعی و روستایی را یادآور شدو اظهار کرد:راهداران افتادگی ۲۲۰ کیلومتر از شانه راه را اصلاح و تسطیح کرده اند.

وی در جهت ارتقای ایمنی محورهای مواصلاتی، از انجام  ۲۱کیلومتر خط‌کشی وتسطیح و موج گیری ۳۹۰ کیلومتر از راههای روستایی و مرزی در شهرستان پارس آباد خبرداد و خاطر نشان کرد:در ۵ ماهه گذشته ۱۰۲۰ مترمکعب لایروبی پل‌ها و آبروها و ۹ مورد تعریض پل‌ها و آبروهای موجود نیز اجرا شده است.

علیزاده ادامه داد: در بخش ایمن‌سازی راه‌ها۱۴۷ متر مکعب ریزش‌برداری و ۵۴ متر مربع تابلوهای اطلاعاتی نصب و همچنین ۳۴۵ مترمکعب پاکسازی نخاله و زباله از حریم راه و ورودی روستاها صورت گرفته است.

وی حفاظت و صیانت از حریم راهها را بعنوان سرمایه ملی اولویت راهداری دانست و گفت:با حضور ۹۳۵ مورد گشت راهداری از ۶۰ مورد تجاوز به حریم راه جلوگیری شده،۵۸ مورد دکه های غیرمجاز جمع آوری و ۲۱۰ کیلومتر پاکسازی و آزادسازی حریم انجام شده است.